THEE

Thee is een warme drank die wordt gemaakt door infusie van de gedroogde bladeren van de theeplant Camellia sinensis

Thee online kopen

Thee online bestellen kan een hele uitdaging zijn. Is de thee kwalitatief? Is de thee wel lekker? Is de wel correct bewaard? Allemaal vragen die perfect normaal zijn en waar wij van Kaori korte metten kunnen mee maken. Onze thee is van de beste kwaliteit en voldoet volledig aan uw verwachtingen! In ons aanbod ontdekt u alleen zelf geselecteerde theesoorten waarin we 100% geloven. Wij zoeken constant naar nieuwe leveranciers met een hart voor hun product. Hiervoor reizen we zelf naar verschillende landen om het meest kwalitatieve aanbod rechtstreeks te importeren.

Welke soorten thee bestaan er?

In ons aanbod kunt u theesoorten ontdekken uit verschillende landen van Japan, China, Sri Lanka en vele andere. Praktisch voor elke soort thee hebben wij een leverancier waarin we vertrouwen. Ontdek dan ook onze sterke groene thee, kruideninfusies of milde witte thee. In het aanbod is er sowieso een theesoort te vinden die perfect bij u past!  Op onze webshop bestelt besteld u zeker een kwalitatieve thee waarvan u zal genieten.

Wat is thee?

Thee is een warme drank die wordt gemaakt door infusie van de gedroogde bladeren van de theeplant Camellia sinensis. Afhankelijk van het verwerkingsproces, de regio, het drogen, het zetten krijg je verschillende soorten thee van Groene thee, Oolong thee tot witte thee.