Workshops

Thee, sake of sojasaus kopen gaat gepaard met beleving en educatie, omdat we met vragen zitten: “Waarom losse thee en geen zakjes, dat is toch veel gemakkelijker ? Hoeveel graden alcohol zit er in sake? Wat kan ik drinken voor maagpijn of om beter te slapen ?  Zit er overal cafeïne is ? Waarvoor kan je sojasaus gebruiken?” Wij organiseren voor jou graag een inwijding in de wereld van de thee of sake of sojasaus, m.a.w. een persoonlijke degustatie om zelf te ondervinden en te beoordelen wat je lekker vindt.

Ontdek samen met je vrienden ons assortiment : eenvoudig, maar gevarieerd en een goed startpunt om van daaruit zelf van alles te gaan mengen of experimenteren, bijvoorbeeld zelf gedroogde rozenblaadjes uit je tuin of verse munt toevoegen aan je Japanse sencha of een citroengras infusie. In tijden van online shoppen, hebben we misschien heimwee naar contact met het product vooraleer we iets kopen.

Workshop Voorwaarden

8 – 20 deelnemers

op Verplaatsing of bij ons

meulebeke

 

Online

pakKetjes opgestuurd

Beschikbare talen:

Nederlands, Frans,

Engels, Duits of Japans

Leeftijd:

Vanaf 12 jaar, sake workshops vanaf 18 jaar

 

Duur: 1,5-2u

Weekdagen of weekends zijn mogelijk

Thee Workshops

Thee Introductie

Thee en Food

Thee en kaas

Japanse thee

Japanse thee

Chinese thee

Ice tea

Thee cocktails

Sake Workshops

Sake Introductie

Sake & food

Sake & kaas

Sake cocktails

Culinaire Workshops

Koken met sojasaus

Koken met thee

Events

We realiseren ons meer en meer dat alcohol met mate gedronken moet worden. Doordat thee, net zoals wijn, in verschillende streken groeit met andere “terroire” en klimaat, andere verwerkingsprocessen, heb je een mooi palet aan smaken en aroma’s die evenzeer behagen als wijn. Op een feest ben je als bob vaak gedoemd tot saaie suikervarianten of een watervergiftiging. Daar wil ik mensen graag ondersteunen en een lekkere, gezonde thee-alternatieven verzorgen op hun bedrijfsevenement of feest. 

Event Voorwaarden

Wij serveren warme thee en ice-tea op feesten tot 250 personen passend bij het menu

Theebar met live bereiding in Japanse kimono op locatie van jouw event

 

Weekdagen of weekends zijn mogelijk