WITTE THEE

Witte thee is een theesoort die getrokken wordt van de eerste jonge knoppen van de theeplant. Deze knoppen worden geplukt binnen de eerste 48 uur dat ze zijn gevormd. Van 

Witte thee online kopen

Thee online bestellen kan een uitdaging zijn, maar niet met de witte thee soorten van Kaori. Wij selecteren alleen de beste producten. U kunt met een gerust hart één van onze witte thee soorten op de wesite bestellen, want u weet zeker dat u een kwaliteitsproduct in huis haalt!

Waarom kiezen voor Witte thee?

Witte thee heeft een zeer milde en subtiele smaak. Deze theesoort is zeer geschikt voor de beginnend theedrinker of voor mensen die houden van zachte smaak en aroma. Witte thee wordt gemaakt van de eerste jonge knoppen van de theeplant, en bevat daardoor meer voedingsstoffen dan andere soorten thee. Witte thee zit alsook vol met antioxidanten en dat is zeer goed voor de zuivering van jouw lichaam.  Alleen maar voordelen dus!

Wanneer witte thee drinken? 

Goed nieuws want witte thee kun je op elk moment van de dag drinken. Door zijn milde smaak en zuiveringseffecten is dit een ideale theesoort om doorheen de dag meerdere keren van te genieten! 

Sri Lanka of Chineese witte thee?

In tropische en subtropische gebieden kan er thee worden gekweekt. De grootste thee landen in de wereld zijn China, India, Kenya en Sri Lanka samen zijn zij goed voor 75% van wereldproductie in thee. Wij zoeken steeds naar de meest kwalitatieve thee leveranciers, in ons aanbod vindt u dan ook zowel thee soorten uit China als uit Sri Lanka of andere landen.  

Hoe wordt witte thee gemaakt?

Het is een theesoort die getrokken wordt van de eerste jonge knoppen van theeplant. Na het trekken worden deze gedroogd in de zon of licht gebakken. Witte thee ondergaat zo min mogelijk bewerking om een kwalitatief product te hebben.