Onlangs kreeg ik een verrassend telefoontje van iemand uit onze straat: ik wil een workshop doen met sojasaus op jullie prachtige locatie. Ik zeg haar ja maar ik doe momenteel vooral workshops thee en sake. Nee, wij willen met onze familie van alle leeftijden graag koken en wij willen wel eens die Japanse producten leren kennen.

Wel, dat vond ik een super uitdaging waar ik een opportuniteit van gemaakt heb. Ik haalde mijn receptjes van toen ik 5 jaar geleden enkele jaren in Japan woonde van onder het stof en toverde een gezellige teambuilding tevoorschijn. Goed voor 4 gerechtjes samen gemaakt, gegeten, begeleid door een lekkeren glaasje sake of thee voor de jongsten. Het was een waar succes: zowel de jongste van 13 die nog niet konden koken, als de studenten van 18 die nu wel moesten koken, maar nog niet veel kennen als de ouders van 45 die graag iets nieuws en gezonds willen bijleren. Iedereen was tevreden dankzij een namiddag vol plezier en lekkers…

Contacteer ons voor meer info (info@kaori.be). Onze workshops op maat zijn beschikbaar vanaf 8 personen. Heb jij een idee voor een leuke workshop? Onze locatie is ook te huur (check de tarieven via www.kaori-experience.com )