Nishinoseki – Daiginjo Hijou Koshu

 75,00

INCL. BTW

Deze sake kenmerkt zich door zijn superfijne polijstingsgraad (35%) en zijn lange, trage rijping (gebrouwen in 2018). Handgemaakt in het diepe zuiden van Japan, deze Koshu (gerijpte sake) is het resultaat van traditioneel vakmanschap en uitzonderlijke Yamada Nishiki rijst. De Kayashima Brouwerij heeft een geschiedenis van bijna 150 jaar en is gevestigd op het punt van het schiereiland Kunisaki, gehuld in religieuze mythen. Het is een exclusief product uit de kelders van de brouwerij.

Rijstpolijstpercentage: 35%

Alcoholpercentage: 17%

Serveermethode: Verwarmd of op keldertemperatuur

Inhoud: 72cl

Info

Deze sake kenmerkt zich door zijn superfijne polijstingsgraad (35%) en zijn lange, trage rijping (gebrouwen in 2018). Handgemaakt in het diepe zuiden van Japan, deze Koshu (gerijpte sake) is het resultaat van traditioneel vakmanschap en uitzonderlijke Yamada Nishiki rijst. De Kayashima Brouwerij heeft een geschiedenis van bijna 150 jaar en is gevestigd op het punt van het schiereiland Kunisaki, gehuld in religieuze mythen. Het is een exclusief product uit de kelders van de brouwerij.

Rijstpolijstpercentage: 35%

Alcoholpercentage: 17%

Serveermethode: Verwarmd of op keldertemperatuur

Inhoud: 72cl

ONTDEK ONZE TIPS→

Enkele Tips

Deze sake kenmerkt zich door zijn superfijne polijstingsgraad (35%) en zijn lange, trage rijping (gebrouwen in 2018). Handgemaakt in het diepe zuiden van Japan, deze Koshu (gerijpte sake) is het resultaat van traditioneel vakmanschap en uitzonderlijke Yamada Nishiki rijst. De Kayashima Brouwerij heeft een geschiedenis van bijna 150 jaar en is gevestigd op het punt van het schiereiland Kunisaki, gehuld in religieuze mythen. Het is een exclusief product uit de kelders van de brouwerij.