Hokko Masamune Daiginjo

 70,00

INCL. BTW

Een prachtige, verfrissende neus en een unieke, verfijnde smaak van “Kinmon Nishiki” rijst met een erg hoge polijstratio ook vaak gebruikt in wedstrijden. De brouwerij Kadoguchi Shuzoten ligt midden de natuur omgeven door bergen van Nagano. 

Smaakprofiel: Medium droog – zoet

Ingredienten: water, rijst, koji 

Polijstgraad: 39% 

Alcoholgehalte: 15% 

Serveren: Koud of op kamertemperatuur

 

Info

Een prachtige, verfrissende neus en een unieke, verfijnde smaak van “Kinmon Nishiki” rijst met een erg hoge polijstratio ook vaak gebruikt in wedstrijden. De brouwerij Kadoguchi Shuzoten ligt midden de natuur omgeven door bergen van Nagano. 

Smaakprofiel: Medium droog – zoet

Ingredienten: water, rijst, koji 

Polijstgraad: 39% 

Alcoholgehalte: 15% 

Serveren: Koud of op kamertemperatuur

 

ONTDEK ONZE TIPS→

Enkele Tips

Een prachtige, verfrissende neus en een unieke, verfijnde smaak van “Kinmon Nishiki” rijst met een erg hoge polijstratio ook vaak gebruikt in wedstrijden. De brouwerij Kadoguchi Shuzoten ligt midden de natuur omgeven door bergen van Nagano.